www.kriv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Криворізський район >> Новини
Університет III віку
Версія для друку Написати листа

26 та 28 листопада 2019року відбулася чергова зустріч Університету III віку з мешканцями сіл Веселе та Радіонівка.Слухачі Університету III віку – це люди похилого віку. Отже тема зустрічі: «Активне спілкування – запорука довголіття».

Вихід на пенсію і припинення активної трудової діяльності тягне за собою істотну зміну стилю, рівня та якості життя, а визнання себе старою для людини є сильним психологічним стресом, який тягне за собою безліч проблем психологічного плану, знижується рівень доходів, а вільного часу стає більше. Тому допомога і психологічна підтримка в таких ситуаціях потрібні і важливі.

Літні люди ознайомилися з цікавою інформацією про стрес та як налаштувати себе на позитив. Особливу увага була приділена антистресовим правилам життя і поведінки, а саме: постійне прагнення до чогось, спілкування, зміна поглядів на проблему, почуття гумору, пісня, дихання, думка, віра в Бога, свіже повітря, фізична праця. Присутні ділилися позитивним досвідом, що є у спогадах з минулого. Такі години спілкування дають змогу відійти від буденного, зблизитись з присутніми, найти нових друзів, розширити коло інтересів.

Така зустріч дуже сподобалася нашим підопічним, вони висловили своє захоплення від цікавої інформації . Наповнившись новими емоціями, знанями та натхненням, слухачі чекають наступної зустрічі з Університетом III віку .

Директор

Територіального центру Л.О.Брайченко


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор