www.kriv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 28 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Криворізський район >> Поіменне голосування депутатів районної ради
№13-І/VIII "Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України стосовно надання погодження ТОВ «Мар’янський кар’єр» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення вапняків"
Версія для друку Написати листа

2


КРИВОРІЗЬКА РАЙОННА РАДА
ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VІІІ СКЛИКАННЯ
І СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я
Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України стосовно надання погодження ТОВ «Мар’янський кар’єр» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення вапняків

Керуючись ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 10 Кодексу України про надра, приймаючи до уваги рішення Зеленодольської міської ради №93 від 22.01.2021 року «Про розгляд звернення Державної служби геології та надр України № 18256/01/11-20 від 09.12.2020 стосовно надання погодження ТОВ «Мар’янський кар’єр» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення вапняків», розглянувши звернення Державної служби геології та надр України стосовно надання погодження ТОВ «Мар’янський кар’єр» щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами, з метою геологічного вивчення вапняків Мар’янської ділянки, враховуючи рекомендації постійної депутатської комісії з питань використання природних ресурсів,районна рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити Товариству з обмеженою відповідальністю «Мар’янський кар’єр» (ЄДРПОУ 43853626) у наданні погодження щодо отримання спеціального дозволу на користування надрами без проведення аукціону з метою геологічного вивчення вапняків Мар’янської ділянки, розташованої у 1,5 кілометрів на північний захід від с. Мар’янське Криворізького (колишній Апостолівський) району, Дніпропетровської області, у зв’язку з тим, що документи надані Товариством з обмеженою відповідальністю «Мар’янський кар’єр» не відповідають вимогам Земельного кодексу України.
2. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань використання природних ресурсів (Палій).
3. Дане рішення набирає чинності з моменту його оприлюднення на офіційному стенді Криворізької районної ради Дніпропетровської області.


Голова районної ради Віктор МУДРИЙ


м. Кривий Ріг
від 30.03.2021 р.
№13-І/VIII
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор