www.kriv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 18 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Криворізський район >> Звіт про виконання місцевих бюджетів
Шановні керівники підприємств, установ, організацій, представники трудових колективів!
Версія для друку Написати листа
Шановні керівники підприємств, установ, організацій,
представники трудових колективів!

Врегулювання трудових відносин у сфері застосування найманої праці та узгодження інтересів найманих працівників і власника або уповноваженого ним органу на конкретному підприємстві забезпечується колективним договором.
Укладання колективного договору або доповнення до нього на 2018 рік необхідно починати з підсумків виконання колективного договору у 2017 році.
Сторони, які уклали колективний договір, готують аналітичну інформацію про виконання кожного зобов’язання, вказують конкретні цифри, вжиті заходи та причини, що обумовили неповне виконання договору. Після детального аналізу діючого договору сторони узгоджують доповнення і зміни до нього. Потім готується проект колективного договору або доповнення на 2018 рік.
Для повідомної реєстрації колективного договору та доповнення на 2018 рік до колективного договору, а також за більш детальною інформацією та консультаціями просимо звертатися до управління соціального захисту населення Криворізької райдержадміністрації, за адресою: 50002, м. Кривий Ріг , вул. Чкалова, 44 а, каб. № 13, тел. для довідок: 90-29-21.


Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор


fotolia_14311290_subscription_xxl[1].jpgfotolia_14311290_subscription_xxl[1].jpg