www.kriv-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Четверг, 18 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Криворізський район >> ОГОЛОШЕННЯ!
Пропонуємо всім бажаючим прийняти участь в онлайн-курсі «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики»
Версія для друку Написати листа
Криворізька районна державна адміністрація інформує, що Національним агентством спільно з українським громадським проектом масових відкритих онлайн-курсів створено поглиблений онлайн-курс «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики», який покликаний підвищити ефективність виявлення, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, дотримання встановлених Законом заборон та обмежень з урахуванням тих помилок та проблемних питань, які були виявленні під час правозастосовної практики.

Таким чином пропонуємо всім бажаючим прийняти участь в онлайн-курсі «Конфлікт інтересів: треба знати! Від теорії до практики», який доступний цілодобово. Ним можна користуватися з будь-якого комп’ютера з підключенням до мережі інтернет.
Для участі в онлайн-курсі необхідно зайти на сайт «Prometheus»:www.prometheus.org.ua, на якому віднайти курс «Конфлікт інтересів: треба знати. Від теорії до практики» (постійна адреса: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-vl:NAZK+CO1102+2019_T1/about) та зареєструватися.
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор


i[5].jpgi[5].jpg